Neni I. Statuti i shoqatës ndërkombëtare Diaspora për Shqipërinë e Lirë me seli në Zyrih, Zvicër Neni II. Artikull 1- Emri dhe selia Nën emrinShoqata Diaspora për Shqipërinë e LirëKrijohet një shoqatë me seli në Zyrih (Zürich) sipas Nenit. 60 ff. të...