News & Resources

Divi Blog & Event Archives
 

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ac diam sit amet

Join Our Newsletter

Neni I. Statuti i shoqatës ndërkombëtare Diaspora për Shqipërinë e Lirë me seli në Zyrih, Zvicër Neni II. Artikull 1- Emri dhe selia Nën emrinShoqata Diaspora për Shqipërinë e LirëKrijohet një shoqatë me seli në Zyrih (Zürich) sipas Nenit. 60 ff. të...

Neni I. Statuti i shoqatës ndërkombëtare Diaspora për Shqipërinë e Lirë me seli në Zyrih, Zvicër Neni II. Artikull 1- Emri dhe selia Nën emrinShoqata Diaspora për Shqipërinë e LirëKrijohet një shoqatë me seli në Zyrih (Zürich) sipas Nenit. 60 ff. të...

Featured Video

Divi S.F. June ’18

Divi S.F. May ’18

Divi S.F. April ’18

Divi S.F. March ’18

Divi S.F. February ’18

Divi S.F. January ’18

Get in Touch

Share This