statuti

20210406. Statuti DPSHL ShqipNeni I. Statutii shoqatës ndërkombëtare Diaspora për Shqipërinë e Lirë me seli në Zyrih, ZvicërNeni II. Artikull 1- Emri dhe seliaNën emrinShoqata Diaspora për Shqipërinë e LirëKrijohet një shoqatë me seli në Zyrih (Zürich) sipas Nenit. 60...